
وکالت قاچاق صوت – قاچاق مکالمات تلفنی (قاچاق صوت )که به ترمینیشن شناخته میشود، پدیدهیی است که در ترافیک ارتباطات بینالملل از سال ۷۷ با آن مواجه هستیم.
درواقع مکالمات بینالملل باید از طریق مراکز ارتباط بینالملل کشورمبدا و مقصد برقرار شود و برقراری این ارتباطات از مبادی غیرقانونی و غیررسمی، ترمینیشن غیرمجاز یا همان قاچاق مکالمات تلفنی محسوب میشود
قاچاق مکالمات از طریق شبکه آیپی – IP – سابقهیی چندین ساله در کشور دارد و از زمانی که موضوع تلفن اینترنتی در کشور رواج پیدا کرد بسیاری از افراد و شرکتها از طریق خطوط تلفن و اینترنت، از مبادی غیررسمی دادههای صوتی را انتقال میدهند.
فناوری نوین انتقال صدا از طریق شبکه (VoIP) به دو بخش ارسال مکالمات از داخل به خارج کشور (اورجینیشن – Origination) و دریافت مکالمات از خارج به داخل کشور (ترمینیشن -Termination) تقسیم میشود که قاچاق مکالمه بیشتر در حوزه انتقال مکالمه از خارج به داخل کشور – ترمینیشن – اتفاق می افتد .
ماده ۲۴ قانون جرایم رایانه ای با جرم انگاری نمودن استفاده از پهنای باند بین الملل بدون اخذ مجوز از مبادی مربوطه بحث در خصوص قاچاق صوت ( ترمینیشن ) را مطرح نموده است. موضوع ترمینیشن اثبات آن و یا استنادپذیری برای انکار آن اقدامی است کاملا فنی که بدون شک نیاز به شناخت دانش آن، پروتکل های استفاده شده، ابزار بکارگیری شده و … دارد.